Arkivering & Förvaring

Här köper du allt för förvaring, sortering och arkivering. Välj bland ett stort sortiment av arkivboxar, arkivkartonger, dokumentboxar och förvaringslådor. Till skrivbordet erbjuder vi brevkorgar och tidskriftssamlare i olika färger och former. Använder du dig av hängmappar köper du dem till riktigt låga priser. Välj bland märke som Esselte Pendaflex och Niceday. Komplettera med en hängmappsvagn eller hängmappslåda.
 
Bland våra Arkivboxar & Arkivkartonger hittar du klassiker som Arkivbox B-box A4 som finns i 60, 80 och 120mm tjocklek. Komplettera med den tåliga pappersbindaren B-Binder som är tillverkad av en böjbar metalltråd med överdrag av polypropylenplast.

För presentation av broschyrer eller tidskrifter erbjuder vi ett stort sortiment av blankettfack och broschyrställ. Broschyrställen finns i en mängd olika utförande som i många fall är tillverkade av glasklar polystyren så dina "flyers", broschyrer eller tidskrifter syns optimalt. De populära ställen Flexifack från Durable underlättar vid företagets postsortering och fungerar utmärkt till alla typer av papper som blanketter, reklammaterial, broschyrer och folders. Dessa finns i både vita, svarta och transparenta varianter med 6 eller 12 fack.

I kategorin hängmappsförvaring köper du allt från enkla hängmappslådor och hängmappsvagnar till de större hängmappsskåpen med upp till 4 lådor som är utrustade med lås för säker förvaring. Komplettera med några av våra hängmappar från Pendaflex eller Actual för enkel arkivering.

Brevkorgar och tisdkriftssamlare som används på många kontor finns i många härliga färger för att ge ett trivsamt utseende. Matcha med en passande förvaringsbox eller brevbox från bland annat det populära märket Bigso.