Kontorsnetto använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Moms exkl.

Integritetspolicy

 
Information om vår integritetspolicy
Kontorsnetto AB värnar om din personliga integritet. På denna sidan hittar du information gällande hur vi hanterar dina personuppgifter. Exempel på personuppgifter är namn, personnummer, e-postadress och telefonnummer.

Dina personuppgifter och företagsuppgifter behandlas med högsta försiktighet och säkerhet. Vi garanterar att dina uppgifter inte lämnas ut eller säljs vidare, utan endast används av oss på Kontorsnetto AB. 

Har du några frågor gällande denna policy är du välkommen att kontakta oss på [email protected] 
 
Vilka uppgifter samlar vi in?
För att kunna genomföra ett köp på vår hemsida behöver du lämna följande uppgifter:
  • Företagsnamn / namn
  • Organisations- eller personnummer
  • Adress
  • E-postadress
  • Telefonnummer
  • Eventuellt separat leveransadress
  • Betalningsinformation
  • Produktinformation (De produkter du köpt)
Dessa uppgifter kan även komma att behandlas i de fall du kontaktar oss i ett kundärende för att kunna få fram information som behövs för att hjälpa dig.
 
I samband med ditt köp skickar vi ut inloggningsuppgifter till den e-postadress du angivit.
På ditt konto kan du sedan logga in för att göra en ny beställning eller redigera dina uppgifter och lösenord.

Använd alltid en stark lösenordskombination med stora och små bokstäver, siffror och symboler. Lösenordet är personligt och får ej spridas. Skulle detta ske måste du kontaka oss omgående för att informera om detta samt byta lösenord till kontot.


Marknadsföring
För att kunna skapa för dig relevanta erbjudanden gällande våra produkter och tjänster samlar vi in följande uppgifter i samband med ett köp hos oss:
  • Namn
  • Adress
  • Telefonnummer
  • E-postadress
Det ligger i vårt berättigande intresse att marknadsföra oss genom e-post och sociala medier. Du kan alltid avregistrera dig från våra utskick genom att klicka på ”avregistrera” längst ned till höger i ett av våra e-postutskick. Vi lagrar dessa uppgifterna till dess att du avregistrerar dig för e-postmarknadsföringen eller vid minst 24 månader efter du senast öppnat ett av våra utskick.
 
Hur länge sparas dina uppgifter?
Vi behandlar aldrig dina personuppgifter under en längre tid än vad som är tillåtet enligt tillämplig lag, förordning, praxis eller myndighetsbeslut. Data kan exempelvis sparas längre om så krävs enligt konsumentköplagen eller bokföringslagen. Personuppgifterna lagras och behandlas i Kontorsnetto ABs IT-system. Uppgifter rörande dina köp sparas i 36 månader.

Dina rättigheter

Rätt till radering
Du har rätt att höra av dig till oss om du vill ha dina uppgifter raderade. Om vi enligt lagen inte har rätt att radera all information för att exempelvis följa bokföringslagen kommer du få information om detta.
Rätt till rättelse
Du har rätt att höra av dig till oss om du vill få felaktiga uppgifter rättade. Det innebär också att du har rätt att komplettera med sådana personuppgifter som saknas och som är relevanta med hänsyn till ändamålet med personuppgiftsbehandlingen. Att den som behandlar personuppgifter också själv måste se till att uppgifterna är korrekta och uppdaterade framgår redan av de grundläggande principerna i dataskyddsförordningen.

Rätt till information
Du har rätt att ta del av den information vi har på ditt kundkort. Informationen kommer tillhandahållas kostnadsfritt i en lättillgänglig, skriftlig form inom en månad från begäran.
 
Rätt till begränsning av behandling 
Du har rätt att begära att behandling av vissa personuppgifter begränsas.

För att vi ska behandla din begäran behöver du kontakta oss på [email protected] eller per telefon på 0770-810 310.
 
Cookies
Vi använder oss av så kallade cookies.
 
En cookie är en liten datafil med text som sparas i din webbläsare. 
Cookies används för att kunna ge dig som besökare bättre service. En cookie kan användas för att t. ex. samla statistik om antalet besökare på webbplatsen och om vilket operativsystem, webbläsare och version som används av besökarna. 
Cookies av detta slag brukar sparas på din dators hårddisk tills du själv, eller servern som sänt dem, raderar dem.

Genom att använda vår sida godkänner du vår cookiepolicy

Uppgiftsansvarig

Kontorsnetto AB
Järnvägsgatan 8
243 35 Höör
Org nr: 556550-3173
Tel: 010-200 79 38
 

Senast uppdaterat
2019-10-20