Kontorsnetto använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Exkl. moms

Kopieringspapper

Här hittar du ett stort sortiment kopieringspapper och skrivarpapper av olika kvaliteter som passar alla utskrifts behov. Vi säljer papper i formaten A5-A3 där A5 är halva storleken av ett A4 papper och A3 är dubbelt så stort som ett A4 papper. De flesta av våra papper ligger i kartonger med 5 innerförpackningar om 500ark. Xpressboxarna  innehåller 2500 lösa ark där du slipper öppna innerförpackningar vid påfyllningen av ditt kopieringspapper.

Storlek på papper
A4 (297x210mm)
A3 (297x420mm) 
A5 (148x210mm) 

Viktigt att tänka på vid val av papper är att välja ett som passar din skrivare optimalt.

Billigare varianter som Kopieringspapper Niceday och OD Everyday fungerar som bäst i bläckstråleskrivare och enklare laserskrivare.

När du kör större kvantiteter i laserskrivare och kopiatorer rekommenderas att du välja ett papper som inte ”dammar” så mycket då det lätt sätter sig i falsarna och gör att du kan få problem med frammatningen av pappret. Det kan då dras in snett eller fastna så du behöver öppna upp maskinen för att ta bort pappret.

Vid val av ett volympapper som dammar mindre rekommenderar vi:
Kopieringspapper Datacopy
Med hög vithet och opacitet passar det för alla typer av utskrifter och kopiering, inkjet och offset i både hög och låg volym.
Kopieringspapper MultiCopy
Detta är ett vitt kvalitets kopieringspapper, skapat för kopiering och laserutskrift. Främst framtaget för svartvita kopior, men fungerar även väl för färgutskrift av lätta bilder.
Kopieringspapper Xerox Business
Ett högkvalitativt papper som passar perfekt för allt som vardaglig kopiering, laser, inkjet och offsethantering. Åldringsbeständigt enligt ISO 9706. Miljödeklarerat enligt Paper Profiles.
Läs mer