Kontorsnetto använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
0770 - 810 310
Exkl. moms

Köpvillkor på Kontorsnetto.se

Handla direkt utan konto

Snabb leverans: 1-2 dagars leverans på lagerförda varor med Postnord .

Fri frakt: Beställ för mer än 995 kr exkl. moms och vi skickar dina varor fraktfritt. 

Netto-priser: Snabbt, enkelt och billigt sedan 1997. Välj bland 15 000 kontorsvaror.

Frakt
68 kr (85 kr inkl. moms). Fri frakt på alla köp över 995 kr exkl. moms (1244 kr inkl. moms).


Betalning för företag

Faktura - PDF
Faktura på 30 dagar.
Skickas via e-post samma dag beställningen lämnar lagret.
 

Leverans godkänns endast till en hos bolagsverket registrerad adress.

Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet

enligt lag f.n. 60 kr samt dröjsmålsränta med 2% per månad + gällande referensränta.
 


E-faktura - Offentlig sektor
Faktura på 30 dagar. 
Skickas som E-faktura samma dag beställningen lämnar lagret.
 

 

Kortbetalning. Kortbetalning med VISA och MasterCard.
Betalningen håller samma höga säkerhetsnivå som för de flesta banktjänsterna på Internet.
 

Betalning för privatpersoner 

Klarna
För privatpersoner erbjuder vi i samarbete med Klarna möjligheten att betala med fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt Klarna direkt. Fakturan skickas till din registrerade e-post adress.


Leverans till företag

Din beställning levereras direkt till din angivna adress normalt inom 1-2 vardagar med PostNord företagspaket. Det ingår två leveransförsök till din adress.

Leverans till privatpersoner

Dina varor levereras direkt till närmaste postombud.
Vid försändelser som är större än Max längd: 1,5 meter eller Max längd + omkrets: 3 meter körs din leverans ut till din adress efter överenskommelse med Postnord.

Leveransvillkor

Ert företags eller förenings namn måste vara väl synligt vid den adress som är angiven för leverans. Om du har företaget hemma rekommenderar vi att du sätter ut en c/o adress. Vi levererar inte till boxadress. PostNord levererar utan att kontakta dig först.

Det ingår två leveransförsök till din adress (gäller ej privatpersoner). I det fall du inte är anträffbar vid något av de två leveransförsöken skickas dina paket till närmaste postombud och en avi skickas ut till dig. Ett tredje leveransförsök kan bokas via kundtjänst mot en avgift om 250kr per paket.

För vissa beställningsprodukter som är skrymmande eller speciellt tunga levereras varorna vid porten om du bor i lägenhet eller vid tomtgräns om du bor i hus, eller så nära port eller tomtgräns som en lastbil kan köra. Inbärning av skrymmande och tunga leveranser kan ordnas mot en kostnad om 800 kr. Avgiften tillkommer då speditören behöver ha med en kollega för inbärningen.

VIKTIGT!
Alla synliga transportskador måste meddelas speditören vid mottagandet av varorna innan varorna kvitteras. Vid dolda transportskador eller trasiga varor måste detta meddelas oss inom 7 dagar. För ej utlösta leveranser debiteras den verkliga fraktkostnad som har uppstått.

Restnoterade varor

I det fall en vara är tillfälligt slut vid beställningstillfället kommer varan skickas utan extra kostnad till dig så fort varan åter kommit in till lagret.

Beställningsvaror

Varor märkta som beställningsvaror eller "Lagerförd i externt lager" skickas separat så fort varan kommit in till lager eller direkt från en av våra grossister. Observera att beställningsvaror och varor märkta med "Lagerförd i externt lager" har begränsad retur- och avbeställningsrätt.

Debitering av ej mottaget paket eller uthämtade försändelser

Vi debiterar 80 kr (100 kr inkl. moms) för paket som inte hämtats ut på ombud. Debiteringen görs även för paket som inte gått att leverera på grund av att kund nekat leverans, inte funnits på plats eller att kund ej har tillgodosett att leverans kan ske.


14 dagars returrätt

Vi lämnar 14 dagars returrätt, dock ej avseende beställningsvaror där returrätt gäller efter separat överenskommelse med kundtjänst.

Varan ska vara i originalskick, i obruten originalförpackning och frakt betalas av köparen vid returer. Synliga transportskador måste anmärkas på fraktsedeln direkt vid mottagandet.

Kontakta vår kundtjänst så skickar vi ut en retursedel till dig.

Var vänlig notera att det är du som står för returportot vid retur enligt 14 dagars öppet köp.
Vid returer accepteras endast paket som körs direkt till oss, dvs. ej ekonomipaket som måste hämtas på postkontor.

All retur och reklamation måste godkännas av oss innan ni returnerar varorna.
När varorna inregistrerats i lagret skickas en kreditering för varorna.
Eventuell fraktavgift krediteras ej.

Förbehåll

Rabatter som ges i avtal, rabattsteg, mängdrabatter och erbjudandekoder eller liknande kan inte kombineras. Du får alltid den rabatt som är mest fördelaktig för dig. Vi reserverar oss mot eventuella felaktigheter som exempelvis priser och information på webbplatsen, reklamutskick, leveranstider som på grund av yttre påverkan tagit mer än 1-2 dagar, utgående artiklar samt slutförsäljning.

Förbehåll om äganderätt

Kontorsnetto AB förbehåller sig äganderätten till levererade varor tills hela köpesumman inklusive leveranskostnader samt eventuella räntor och omkostnader fullständigt erlagts.

Kontorsnetto.se
Kontorsnetto AB
Järnvägsgatan 8
243 30 Höör

Telefon: 010-200 79 38
Epost: [email protected]
Organisationsnummer: 556550-3173