Fri frakt över 995 kr

Exkl. moms

Fri frakt över 995 kr

Låga priser
Snabb leverans
Exkl. moms

Köpvillkor

 
Företag

FRAKTAVGIFT

Företagsleverans till dörr
68 kr exkl. moms (fraktfritt vid köp över 995 kr)
Leverans till postombud 
68 kr exkl. moms (fraktfritt vid köp över 995 kr)
Hemleverans till privat adress
108 kr exkl. moms (40 kr vid köp över 995 kr). Gäller endast för lagervaror med 1-2 dagars leveranstid.

BETALNING


Faktura på 30 dagar.
Fakturan skickas via e-post samma dag beställningen lämnar lagret.
Visas i kassan efter godkänd kreditbedömning.


EDI faktura på 30 dagar.
Fakturan skickas som EDI faktura samma dag beställningen lämnar lagret.
Visas i kassan efter godkänd kreditbedömning.

Kortbetalning
Kortbetalning med VISA och MasterCard. Betalningen håller samma höga säkerhetsnivå som för de flesta banktjänsterna på Internet.


LEVERANS
Din beställning levereras direkt till din angivna adress normalt inom 1-2 vardagar med PostNord företagspaket. Det ingår två leveransförsök till din adress.

Leveransvillkor 
Ert företags eller förenings namn måste vara väl synligt vid den adress som är angiven för leverans. Om du har företaget hemma rekommenderar vi att du sätter ut en c/o adress. Vi levererar inte till boxadress. PostNord levererar utan att kontakta dig först.

Det ingår två leveransförsök till din adress. I det fall du inte är anträffbar vid något av de två leveransförsöken skickas dina paket till närmaste postombud och en avi skickas ut till dig. Ett tredje leveransförsök kan bokas via kundtjänst mot en avgift om 250kr per paket.

För vissa beställningsprodukter som är skrymmande eller speciellt tunga levereras varorna vid porten om du bor i lägenhet eller vid tomtgräns om du bor i hus, eller så nära port eller tomtgräns som en lastbil kan köra. Inbärning av skrymmande och tunga leveranser kan ordnas mot en kostnad om 800 kr. Avgiften tillkommer då speditören behöver ha med en kollega för inbärningen.

Transportskador
Alla synliga transportskador måste meddelas speditören vid mottagandet av varorna innan varorna kvitteras och till vår kundtjänst inom 24 timmar. Vid dolda transportskador eller trasiga varor måste detta meddelas oss inom 48 timmar. 

 
Privat

FRAKTAVGIFTER

Leverans till postombud 
85 kr inkl. moms (fraktfritt vid köp över 1244 kr)
Hemleverans till privat adress 
135 kr inkl. moms (50 kr vid köp över 1244 kr). Gäller endast för lagervaror med 1-2 dagars leveranstid.

BETALNING

Klarna

För privatpersoner erbjuder vi i samarbete med Klarna möjligheten att betala med faktura 30 dagar, delbetalning, kontokortsbetalning, Swish  samt Klarna direkt. Fakturan skickas till din registrerade e-post adress.

LEVERANS
Dina varor levereras direkt till närmaste postombud.
Vid försändelser som är större än Max längd: 1,5 meter eller Max längd + omkrets: 3 meter körs din leverans ut till din adress efter överenskommelse med Postnord.


Transportskador
Alla synliga transportskador måste meddelas speditören/Postnord-ombudet vid mottagandet av varorna innan varorna kvitteras och till vår kundtjänst inom 24 timmar. Vid dolda transportskador eller trasiga varor måste detta meddelas oss inom 48 timmar. 

Restnoterade varor
I det fall en vara är tillfälligt slut vid beställningstillfället kommer varan skickas utan extra kostnad till dig så fort varan åter kommit in till lagret.

Beställningsvaror
Varor märkta som "Beställningsvara" eller "Skickas från leverantör" skickas separat så fort varan kommit in till lager eller direkt från en av våra leverantörer. Observera att beställningsvaror har begränsad eller ingen retur- och avbeställningsrätt.

Debitering av ej mottaget paket eller uthämtade försändelser
Vi debiterar 250 kr (312:50 kr inkl. moms) för paket som inte hämtats ut på ombud. Debiteringen görs även för paket som inte gått att leverera på grund av att kund nekat leverans, inte funnits på plats eller att kund ej har tillgodosett att leverans kan ske.


Returrätt
Vi lämnar 14 dagars öppet köp, dock ej avseende beställningsvaror eller varor märkta med "Skickas från leverantör"" som har begränsad eller ingen returrätt.
Returrätt gäller efter separat överenskommelse med kundtjänst. Vid retur av beställningsvara markerad med ”Skickas från leverantör” i webshopen görs ett avdrag av 25% av varans pris vid ordertillfälle.
 

Varan ska vara i originalskick, i obruten originalförpackning och frakt betalas av köparen vid returer. Synliga transportskador måste anmärkas på fraktsedeln direkt vid mottagandet.

Var vänlig notera att det är du som kund som står för returfrakten vid retur enligt 14 dagars öppet köp.
Vid returer accepteras endast paket som körs direkt till oss, dvs. ej ekonomipaket som måste hämtas på postkontor.

All retur och reklamation måste godkännas av oss innan ni returnerar varorna.
När varorna inregistrerats i lagret skickas en kreditering för varorna.
Eventuell fraktavgift krediteras ej.

Förbehåll
Rabatter som ges i avtal, rabattsteg, mängdrabatter och erbjudandekoder eller liknande kan inte kombineras. Du får alltid den rabatt som är mest fördelaktig för dig. Vi reserverar oss mot eventuella felaktigheter som exempelvis priser och information på webbplatsen, reklamutskick, leveranstider som på grund av yttre påverkan tagit mer än 1-2 dagar, utgående artiklar samt slutförsäljning.

Förbehåll om äganderätt
Kontorsnetto AB förbehåller sig äganderätten till levererade varor tills hela köpesumman inklusive leveranskostnader samt eventuella räntor och omkostnader fullständigt erlagts.


Kontorsnetto.se
Kontorsnetto AB
Järnvägsgatan 8
243 30 Höör

Telefon: 010-200 79 38
Epost: [email protected]
Organisationsnummer: 556550-3173