Kontorsnetto använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Exkl. moms

Whiteboardtavlor

Whiteboard och whiteboardtavlor är idag nästan ett måste på de flesta kontor, arbetsplatser och konferansrum.
Vi erbjuder idag ett stort urval i olika prisklasser och utseende för att göra det enkelt för dig att välja och köpa den tavla som passar dig bäst.

Vad skiljer dem åt?
Är du i behov av en whiteboard som ska vara lätt att torka av och som ska hålla i många år? Välj en glasemaljerad whiteboardtavla som har en yta som är extra tålig. Tavlorna från Lintex har dessutom upp till 30 års garanti på skrivytan.
Vill du bara ha en enkel och prisvärd variant rekommenderar vi whiteboardtavla Basic med vit magnetisk yta.

Mobil whiteboardtavla på hjul
Det har blivit populärt att använda sig av whiteboardtavla på hjul som är mobila och lätta att flytta mellan kontoren. Dessa tavlor är dubbelsidiga och kan lätt snurras för att kunna byta mellan olika presentationer snabbt och enkelt.

Är du intresserad av en specialanpassad whiteboard kan vi ordna fram tavlor med emaljerad ytor i storlekar upp till 5 meter både med och utan tryck. Kontakta oss i så fall för ett prisförslag.Att rengöra sin whiteboard är enkelt med våra rengörningssprayer och dukar som du hittar i kategorin tillbehör.

Har olyckan varit framme och du råkat använda en permanent penna?
Lugn, det går att lösa det med! I detta fallet rekommenderar vi dig att använda rengöringsduk för whiteboard Magic Wipe. Den tar bort även de svåraste fläckar som tex permanent marker. Behöver du kolumner, rutor och rader på din tavla? Det ordnar du lätt med markeringstejp som finna i tjocklekarna 1, 2,5 och 3mm.
Läs mer